Toppendag!

Idag känns som en riktigt bra dag! På morgonen och förmiddagen tog jag det lugnt en stund och passade på att läsa ut Processen av Kafka. Sedan åkte jag bort till Emy och bytte bok så nu läser hon Processen medan jag ska läsa Stäppvargen av Herman Hesse. Det blir tajt att få den läst tills imorgon :S

Efter det blev det en tur till stallet. Chips gick som en klocka idag, lovande inför morgondagens Maria Falk-träning! Beata kändes superfin! Jag travade lite mer idag och under de veckor som vi skrittat och jag har överanalyserat allt som går att analysera har fler och fler pusselbitar fallit på plats och nu har jag hittat ett nytt sätt att kommunicera med henne på. Även fast hon inte är fullt igång så känns det att det här kommer att bli ungefär hur bra som helst!

När Chips och Beata var motionerade åkte jag och mamma och betalade för gödseltömningen och tänkte passa på att boka tid för sadelutprovning samtidigt. Tyvärr var Malin ute just på sadelprovning när vi kom så det får bli en annan dag. Just nu är det Chips som ska få prova lite Amerigosadlar, Beata får vänta tills hon är fullt igång.

När vi kom hem bjöd Daniel på en god middag, ugnsbakad fläskfilé med chili-creme fraiche och ris. Namnam!

Med nya krafter gick jag sedan ut och mockade i hagarna och i ponnystallet, gjorde höpåsar och fyllde vatten. Sedan var det dags för lite dressyr på Gullan. Hon var mycket duktig idag, fin i skritt och trav inledningsvis. Sedan testade vi att galoppera lite, för andra gången, och hon skötte sig kanonbra! Efter galoppträningen var hon lite uppspelt så traven blev lite överilad men annars är jag helnöjd!

Nu ska jag skriva klart min VFU-uppgift och ladda krafter inför en fullspäckad morgondag och därefter en fullspäckad fredag och sedan en fullspäckad helg. Phuu!

Gullan:


Beata:


Chips: