Livet är orättvist

Ibland borde vi alla stanna upp och tänka till en liten smula. Vi klagar och gnäller och stressar och är så upptagna med oss själva att vi låter livet hända bakom våra ryggar och missar att finnas där vi behövs som mest. Ägna en tanke åt dom som har det tufft, säg nåt vänligt till den som behöver höra det och var jäkligt tacksam för det fina du har! Det är enkelt att ta saker för givet och svårt att säga dom svåra orden. Vi får lära oss att vi ska ta för oss men det är fel! Vi behöver lära oss att ge! ❤️❤️❤️

Det är så många som blir uppfostrade till att tro att de kan få vad de vill, bli vad de vill, nå vilka mål de vill, men är det inte helt jäkla fel utgångspunkt? Folk borde istället få lära sig att se värdesätta andras behov. Världen cirkulerar inte runt dig. Du är inte viktigast. Utan "alla andra" är du ingenting! För helt ärligt - vad är allting värt utan dem? 

Nej! Tänk till en gång extra och gör det varje dag. Lär dig att ge - av dig själv, av din tid, av din kärlek. Om du lyckas bra behöver du inte vara självupptagen. Du får inte tillbaka allt du ger för då ger du av fel anledning. Men om du ger av hela ditt hjärta kan du leva med ett gott samvete. 

Livet kommer aldrig att vara enkelt men det blir inte svårare för att du är omtänksam och värnar om andras välmående!

(null)