Långlördag

Idag startade jag dagen tidigt med jobb på ridskolan mellan 7-14. En jätterolig dag med massor av nya elever och mina finaste arbetskamrater - chefen och hästarna :) En rolig dag som gick fruktansvärt fort! Arbetsdagen toppades med dressyrträning med Vera tillsammans med mamma och Ferdinand och både lilla mor och jag gjorde en rätt god insats. Vera kändes faktiskt riktigt fin och på slutet fick jag ett stöd i handen som jag har saknat ganska länge. Imorgon vankas det dressyrtävling och inför den har jag inga stora förhoppningar. Hon har tappat mycket och blir väldigt lätt spänd och stressad och då funkar ingenting så det kan egentligen gå precis hur som helst. Först eller sist? Vi får väl se ;)
 
Hur som helst går vi in på banan imorgon med blanka papper och vart det slutar återstår att se. Så länge både jag och hästen kan visa upp ett trevligt program och gör en insats som vi kan vara nöjda med så spelar resultatet på pappret mindre roll. 
 
Efter träningen var det dags för årsmöte och jag blev överraskad med superfina blommor! Jag hade ingen aning om detta och tackar ödmjukast för detta. Jag blev jätteglad och buketten pryder nu matsalsbordet här hemma!
 
När årsmötet var avslutad och smörgåstårtan på plats i magen åkte jag till stallet hemma och red Glitter en liten stund. Hon var mindre stel idag men istället lite tjafsig kring andra saker. Jag upplevde henne som lite orolig i munnen och det var svårt att avgöra ifall hon var stimmig, irriterad på att inte få bestämma eller något annat. Jag rider henne inte så ofta när det är mörkt så kanske var det där skon klämde? Hur som helst så blir det ett annat träns inför nästa pass för jag tycker nog generellt att hon funkar bättre på remonten och kanske också ett rakt bett?
 
Vera på framskrittningsrunda i skogen. 
 
Glitter på ridbanan.