Vera känns fortsatt fin!

Vera har gått som en dans både igår och idag! Idag testade jag att rida henne på ett rakt tränsbett eftersom jag inte kan binda upp bettet på tävling och det trivdes hon bra med. Hon känns fortfarande liiite bättre när man binder upp det men det blev lite samma känsla med det raka så det får duga. 
 
Hur som helst känns det lovande för söndagens tävling. Då ska Vera debutera LA vilket hon egentligen inte riktigt är redo för. Dessutom är det första gången hon går två klasser så hon kan bli trött till LA-klassen om vi har otur. Well, well, det får gå som det går ;) Jag är i alla fall helnöjd med att hästen känns kalasfin. 
 
Idag har vi slipat på lite finlir i lösdriften så jag har slitit som ett djur hela dagen. Nu är det bara vindskivor, lite färg på detaljer samt plåtbeklädnad på en stolpe kvar. Som tur är verkar hästarna trivas ypperligt utan vindskivor och färg för idag stod de där inne och sov allihop :)
 
Nu ska jag vila mig en stund för inatt bär det av in till stan för att hämta sambon som är ute på galej med sina arbetskamrater. Jag ligger hemma själv och hostar efter en arbetsdag på 14 timmar. Så nu blir det en stor kopp te framför tvn :)